Professionals de Vall d’Hebron se sumen a la Jornada europea de conscienciació de l’aturada cardiorespiratòria impartint tallers d’RCP a la ciutadania

Hospital Universitari Vall d'Hebron 1955-2015

jornada_RCP

L’Hospital Vall d’Hebron s’adhereix a la Jornada Europea de Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria organitzant uns tallers de reanimació cardiopulmonar (RCP) per a la ciutadania al vestíbul de l’Hospital General.

Un grup de professionals sanitaris, metges i infermers/es de la Unitat Coronària i dels Serveis de Medicina Intensiva i d’Anestesiologia que pertanyen al grup de formadors en RCP de l’Hospital s’encarregarà de l’activitat. Amb una àmplia experiència en formació, tant del personal de l’Hospital com de la ciutadania i de joves d’educació secundària de diferents escoles de l’àrea de Barcelona, aquest grup de professionals considera de vital importància que la ciutadania es conscienciï i participi en una activitat que pot ser cabdal per salvar vides.

Ver la entrada original 330 palabras más

Acerca de residentesvhebron

El Servicio de Oncología de Vall d'Hebron ha creado un blog para explicar a futuros residentes cómo es la especialidad de Oncología y el funcionamiento de la residencia en el Hospital. También para exponer actividades e investigaciones del servicio en las que participan los actuales residentes.
Esta entrada fue publicada en Vall d'Hebron. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s